Pieternel vertelt..

Waarom La Femme?

Omdat ik enorme voorstander ben geworden van de switch naar zelfsturing. Op het moment dat je ontdekt dat jij zelf degene bent die jouw leven in de hand heeft breek je ijzer met je eigen handen. Die power die je dan beschikt is zo krachtig! La Femme is bedoeld voor dames die zelf de verantwoordelijkheid willen nemen over hun eigen leven en de keuzes die ze daarin maken. Ook binnen hun gezin of baan. Ik heb het zelf ervaren, er schuilt echt magie in jezelf!

 

Wie ben ik?
Ik ben Pieternel, inmiddels 43 jaar. Sinds 2012 woon ik op het altijd fijne Curaçao waar ik elke dag nog geniet van het eiland, haar mensen, de natuur en het klimaat. Ruim tien jaar heb ik als Recruitment Specialist gewerkt, waar ik heb geschakeld op alle lagen van corporate organisaties en overheden. Hier heb ik zo immens veel gesprekken gevoerd over het verbeteren van teams, afdelingen en individuen en waar men tegenaan loopt.
Zelf liep ik ook vast, zowel in werk als privé. Niet dat het slecht ging, maar het bleef bij medium. Totdat ik daar genoeg van had en in zag dat ik dat anders wilde.
Het kon niet zo zijn dat ik meestal maar moe door het leven ging, verplichtingen had waar ik eigenlijk geen zin in had of me een slag in de rondte moest werken omdat dat nou eenmaal zo hoort.
Dus, vorig jaar heb ik besloten het anders aan te pakken. Alcohol eruit, Human Design erin!
Ik ben oprichter van Bliss Your Life waarin ik mijn reis en verhaal deel over wat Human Design mij brengt en welke impact alcohol heeft op jou als individu, op je groep en op de maatschappij.
Mijn kennis en ervaring binnen recruitment neem ik nu mee als (business) Human Design coach!

 

Focus Energie of Magie?
Magie!!!! Want zo is hoe ik de veranderingen ervaar waar ik zelf doorheen gegaan ben en waar ik nog steeds doorheen ga! Ik schrik ervan hoeveel potentie ik van mezelf al die jaren heb laten liggen. Al sta ik daar niet te lang bij stil en geniet ik van alles wat deze keuze me nu brengt. Ik verbaas me daarnaast erover hoeveel kracht er in mezelf schuilt. En die zit ook in jou!
Mijn gezin en mijn rol daarin is nog steeds hetzelfde, ik werk nog steeds en ik heb genoeg tijd voor mijn sociale en sportieve en romantische leven. Alleen dan nu op een manier die bij mij past!

 

Wat maakt jou bijzonder?
Ik kan jou helpen om weer je bliss te leven! Doordat ik nu mijn design aan het leven ben en de nodige veranderingen doorga komen mijn gaves als luchtbellen naar het oppervlak. Dit gaat met vallen en opstaan. Maar ook in mijn vallen zitten leringen die ik door kan geven. Mijn kracht is dat ik jou kan leren hoe jij jouw energie het beste kan inzetten zodat het vóór je gaat werken. Eigenlijk ga je leren om jezelf weer in je unieke kracht te zetten! Ik help je praktisch om de nodige stappen te zetten die je prachtige langdurige verbeteringen gaan geven! Be prepared for the new you! ;)

 

Grootste inzicht in 2023?
1 – Human Design verreikt je leven
2 – Mijn leven zonder alcohol is op alle fronten rijker geworden

 

Je eigen doel voor 2024?
Mijn boodschap delen met een groot publiek – “Hoe je met zelfleiderschap gezondere keuzes maakt waardoor je je eigen leven verreikt en daarom dat van je (directe) omgeving.”

 

Mijn gezinssituatie is....
Ik heb een heel fijn samengesteld gezin. Zelf moeder van twee en een nieuwe liefde waardoor onze tribe nu uit 6 bestaat!

 

Een patroon bij jezelf identificeren is bewustzijn, de keuze om de cyclus niet te herhalen is groei!